#keepintouch

Tilaa Hempelin uutiskirje, niin saat tietoa uusista tuotteista ja webinaareista ja pysyt ajan tasalla alan trendeistä.

Vuonna 2018 voimaan astunut EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää, että yritysten pitää pyytää suostumus uutiskirjeiden lähettämiseen jopa luottoasiakkailtaan. Jos tahdot saada Hempeliltä tietoa ja uutisia, rekisteröidy oheisella lomakkeella.

Rekisteröidy nyt

Ensikäden tietoa

Rekisteröidy, niin saat uusimmat tiedot ja uutiset suoraan sähköpostiisi. Lähetämme uusimpia projektejamme, Hempel-tuotteita ja alan uutisia sisältävän uutiskirjeen kerran tai kahdesti vuodessa. Lisäksi saat tietää muista kiinnostavista korroosionestomaaleja koskevista aiheista ensimmäisten joukossa.
  • Hempelin uutiskirje

  • Tulevat webinaarit ja tapahtumat

  • Alan merkittävät uutiset

  • Tekniset raportit

  • Tuoteuutuudet

  • Mielipidekyselyt

Show more

Auta meitä pienentämään hiilijalanjälkeämme

Jatkamme painotuotteiden valmistusta, jos ja kun asiakkaamme niitä kaipaavat. Esitteiden, kirjeiden, uutiskirjeiden ja muiden painotuotteiden korvaaminen sähköisillä materiaaleilla tekee kuitenkin toiminnastamme hiukan vihreämpää.

Liity joukkoomme

Tilaa uutiskirjeemme nyt

Täytä alla oleva lomake, niin lähetämme tietoa uutuustuotteista, webinaareista ja alan trendeistä suoraan sähköpostiisi.

Suostun siihen, että Hempel A/S kerää, käsittelee ja säilyttää ne henkilötiedot, jotka olen antanut kaupallisten sähköpostiviestien lähettämistä varten.

Olet tilaamassa sähköistä viestintää Hempeliltä. Voit perua tilauksesi milloin tahansa täällä tai kirjoittamalla osoitteeseen unsubscribe@hempel.com:

Lisätietoja saat virallisesta juridisesta asiakirjastamme.