#keepintouch

Prijavite se kako biste primali posljednje novosti vezano za nove proizvode, vebinare i aktualne Hempelove teme iz područja naše djelatnosti te se tako opskrbili s najsvježijim podacima.

Prijavite se sada

Budite prvi koji će saznati

Prijavite se i počet ćete primati posljednje novosti i podatke izravno u Vaš sandučić elektronske pošte. Jednom/dvaput godišnje slat ćemo Vam Hempelovo glasilo u kojemu će biti sadržani članci o najrecentnijim projektima, proizvodima i vijestima iz industrije. Pored toga, bit ćete prvi koji će saznati i o drugim zanimljivim temama iz industrije antikorozivnih premaza.

  • Hempelova glasila

  • Nadolazeći vebinari i događanja

  • Važne novosti iz industrije

  • Tehnički pregledni članci

  • Podaci o novim proizvodima

  • Pregled mišljenja

Show more

Pomognite nam da smanjimo naš pritisak na zagađenje okoliša

Nastavit ćemo s izradom tiskanih materijala dinamikom koja će odgovarati potrebama naših kupaca. Međutim, zamjenom tiskanih brošura, dopisa, glasila i ostalih dokumenata s elektroničkim materijalima, želimo dati naš doprinos zaštiti okoliša.

Pridružite nam se

Prijavite se već danas za najnovije vijesti

Jednostavno popunite donji obrazac i mi ćemo Vam početi slati najnovije vijesti o novim proizvodima, vebinarima te aktualne teme iz naše industrije izravno u Vaš sandučić elektronske pošte.

Suglasan/suglasna sam da Hempel A/S prikuplja, obrađuje i čuva moje osobne podatke koji su dostavljeni za svrhu slanja komercijalnih podataka putem elektroničke pošte.

Prijavljujete se kako biste primali informacije od Hempela elektroničkim putem. Možete otkazati prijavu u bilo kojem trenutku ovdje ili izravnim kontaktom na unsubscribe@hempel.com:

Za daljnje podatke molimo da pročitate naše pravno stajalište.