#keepintouch

Regisztráljon, és ismerje meg a Hempel legújabb termékeit, webináriumait és az ágazatot érintő aktuális témákat, hogy ne maradjon le semmiről.

Regisztráljon most

Értesüljön az elsők között

Regisztráljon most, és a legfrissebb hírek és információk egyenesen elektronikus postaládájába érkeznek. A Hempel féléves/éves hírlevele a legújabb projektekről, termékekről és ágazati ötletekről szóló cikkeket tartalmaz, ezenfelül az elsők között értesülhet a korróziógátló bevonatokkal kapcsolatos egyéb érdekes témákról is.

  • A Hempel hírlevele

  • Soron következő webináriumok és rendezvények

  • Fontos ágazati hírek

  • Műszaki tanulmányok

  • Információk új termékekről

  • Közvélemény-kutatások

Show more

Segítse környezeti lábnyomunk csökkentését

Kérés esetén továbbra is küldünk nyomtatott anyagokat, ám ha a nyomtatott brosúrák, levelek, hírlevelek és egyéb dokumentumok helyett elektronikus anyagokat használunk, azzal működésünket valamivel környezetbarátabbá tehetjük.

Csatlakozzon Ön is

Regisztráljon a legfrissebb hírekért még ma

Csak töltse ki a lenti űrlapot, és az új termékekkel, webináriumokkal és aktuális ágazati témákkal kapcsolatos legfrissebb híreket egyenesen elektronikus postaládájába küldjük.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Hempel A/S a kereskedelmi információk részemre e-mailben történő elküldéséhez általam megadott személyes adataimat összegyűjtse, feldolgozza és megőrizze.

A jelen űrlap kitöltésével beleegyezik abba, hogy a Hempel elektronikus formában információkat küldjön önnek. Bármikor leiratkozhat itt vagy a unsubscribe@hempel.com e-mail címre küldött üzenettel.

További információkért, kérjük, olvassa el hivatalos jogi tájékoztatónkat.