#keepintouch

Meld u aan om het laatste nieuws van Hempel te ontvangen over nieuwe producten, webinars en actuele onderwerpen in de sector. Zorg ervoor dat u niets mist!

De Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU trad in 2018 in werking. Om die reden hebben bedrijven nu uitdrukkelijk toestemming nodig om mensen – zelfs gewaardeerde klanten – e-mails met het laatste nieuws en updates te mogen sturen. Als u graag het laatste nieuws en informatie van Hempel wilt ontvangen, meld u dan aan via het onderstaande formulier.

Aanmelden

Wees als eerste op de hoogte

Meld u aan, en u ontvangt het laatste nieuws en nieuwe informatie rechtstreeks in uw inbox. We sturen u de Hempel Newsletter één tot twee keer per jaar. Deze nieuwsbrief bevat artikelen over de nieuwste projecten, producten en nieuws uit de sector. Bovendien wordt u als eerste op de hoogte gebracht van andere interessante onderwerpen in de coatingsector.

  • De Hempel Newsletters

  • Komende webinars en evenementen

  • Belangrijk nieuws uit de sector

  • Technische whitepapers

  • Informatie over nieuwe producten

  • Opiniepeilingen

Show more

Help ons onze ecologische voetafdruk te verkleinen

We blijven gedrukte materialen produceren wanneer onze klanten deze nodig hebben. Maar door gedrukte brochures, brieven, nieuwsbrieven en andere documenten te vervangen door elektronische versies, kunnen we ons bedrijf net een beetje groener maken.

Sluit u bij ons aan

Aanmelden voor het laatste nieuws

Vul het onderstaande formulier in, dan sturen we het laatste nieuws over nieuwe producten, webinars en belangrijke thema’s in de sector rechtstreeks naar uw inbox.

Ik stem ermee in dat Hempel A/S mijn persoonsgegevens verzamelt, verwerkt en bewaart om mij commerciële informatie per e-mail te kunnen sturen.

U meldt zich aan om informatiemails van Hempel te ontvangen. U kunt zich op elk moment hier afmelden of door contact op te nemen met unsubscribe@hempel.com:

Raadpleeg ons officiële juridische document voor meer informatie.