#keepintouch

Conectați-vă pentru a obține cele mai recente știri despre noile produse, despre seminariile web și subiectele de interes din industrie de la Hempel și pentru a vă asigura să aveți întotdeauna informațiile la zi.

Conectare acum

Fiți primul care află

Conectați-vă, și veți obține cele mai recente știri și informații  direct în căsuța dumneavoastră poștală electronică. Vă vom trimite buletinul informativ al Hempel o dată/de două ori pe an, buletin care va include articole cu cele mai recente știri despre proiecte, produse, și industrie. În plus, veți fi prima persoană care află despre alte subiecte interesante din industria straturilor de acoperire anticorozivă.

  • Buletine informative ale Hempel

  • Seminarii web și evenimente viitoare

  • Știri importante din industrie

  • Brosuri tehnice

  • Informații despre produse noi

  • Sondaje de opinie

Show more

Ajutați-ne să reducem impactul negativ asupra mediului

Vom continua să producem materiale tipărite în funcție de necesitățile clienților noștri. Totuși, prin înlocuirea broșurilor, scrisorilor, buletinelor informative și altor documente tipărite cu materiale electronice, putem face ca operațiunile noastre să fie mai ecologice.

Alăturați-vă nouă

Conectați-vă astăzi pentru cele mai recente știri

Pur și simplu completați formularul de mai jos  și vă vom trimite cele mai recente știri despre noile produse, despre seminariile web și subiectele de interes din industrie direct în inbox-ul dumneavoastră.

Sunt de acord cu faptul că Hempel A/S va colecta, va prelucra și va proteja datele mele personale furnizate în scopul trimiterii informațiilor comerciale prin e-mail.

V-ați conectat pentru a primi în mod electronic informații de la Hempel. Vă puteți dezabona oricând aici sau direct prin contactarea unsubscribe@hempel.com:

Pentru informații suplimentare vă rugăm să citiți documentul nostru juridic oficial.