#keepintouch

Prenumerera för att få senaste nytt från Hempel om nya produkter, webbseminarier och vad som händer i branschen så att du alltid är uppdaterad.

Prenumerera nu

Få nyheter före alla andra

Prenumerera, och få all information och de senaste nyheterna  direkt till din inkorg. Du kommer att få vårt nyhetsbrev Hempel News ett/två gånger per år med artiklar om våra senaste projekt, produkter och branschnyheter. Dessutom får du intressant information om allt som rör rostskyddbranschen före alla andra.

  • Hempels nyhetsbrev

  • Kommande webbseminarier och evenemang

  • Viktiga branschnyheter

  • Tekniska whitepapers

  • Ny produktinformation

  • Opinionsundersökningar

Show more

Hjälp oss minska vårt miljöavtryck

Vi kommer att fortsätta producera tryckt material när våra kunder behöver det. Men genom att ersätta tryckta broschyrer, brev, nyhetsbrev och andra dokument med elektroniskt material kan vi göra vår verksamhet mer miljövänlig.

Följ oss

Prenumerera på senaste nytt redan idag

Du fyller bara i formuläret nedan  och vi kommer att skicka nyheter och information om webbseminarier och vad som händer i branschen direkt till din inkorg.

Jag godkänner att Hempel A/S samlar in, bearbetar och sparar mina personuppgifter för att skicka information via e-post i markandsföringssyfte.

Du godkänner att få elektronisk information från Hempel. Du kan avbryta prenumerationen när du vill, här eller via unsubscribe@hempel.com:

Läs vårt officiella, juridiska dokument för ytterligare information.